onsdag 19 mars 2014

10 days and counting!!



Nu är det 10 dagar kvar tills ungen ska komma.. Nedsläpp som jag säger ;) Men lär väl få gå över som man brukar med första ungen! Den kommer när den kommer!

Börjar faktiskt längta lite nu så dagarna börjar gå sakta! Jag är tacksam jag inte längtat efter ungen förrän nu, det hade gjort denna graviditet lång annars.. Johan har längtat länge så för han har tiden gått sakta.. Men bara för man inte längtar betyder inte att man inte vill ha barnet..  Det betyder bara att man inte knutit an än, men hur ska jag kunna göra det.. Det görs ju när den är ute såklart.. Jag är ingen bebis person, det har jag ju skrivit förut så ja det vet ni alla.. Men nu ser man fram emot alla mysiga promenader, kvällar å allt gos.. Det där med skrikiga ungar, blöjor, dålig sömn å ja allt det negativa får Johan ta hand om.. Haha! Nej det ser man väl inte fram emot men det hör till så bara å ta det goda med det onda ;)

Helt sjukt hur livet blir egentligen! Här sitter jag i Högsäter i vårt hus.. Egentligen Johans hus men det är ju vårt som han säger :) Allt han behövde göra var att skärpa till sig och fixa sitt liv så var det vi.. Inte en dag försent! Denna man har jag väntat på i 8 år!!!!!! Låter lite knäppt och patetiskt men jag visste ju att det är ingen ide att ens fundera på någon annan för det skulle bli vi en dag.. Å jäklar så rätt jag hade.. Om vi håller för alltid det kan man ju aldrig veta men det är ju det vi satsar på :) Å nu väntar jag vårt barn.. Ja dra mig baklänges! 

Jag har börjat inse nu iaf att jag måste sluta tänka att om bara ungen kan komma ut så mitt liv kan bli som vanligt igen! Haha det har tagit sin lilla tid om man säger så ;) Mitt liv blir aldrig sig likt igen.. Men jag har ett mål iaf och det är att jag ska försöka ta mig till Granbacka den 24 maj.. Jag tänker inte festa så mycket nu längre antagligen å den 18 maj va sista gången jag drack sist.. Så tänkte ta första festen.. Det ska gå.. Jag ska kunna lämna ungen med Johan redan då.. Läser om mammor som först vågar lämna sina barn med papporna efter 6-7 månader.. Det vill varken jag eller Johan.. Han vill lära sig att ta hand om vårt barn även om han inte kan amma... Jag får pumpa å ge mig iväg ibland för han vill det.. Han kommer bli en fantastisk pappa, han har det där i sig :) Hehe.. Tur någon av oss har!

Nä nu är Johan hemma om en timme så får försöka fixa lite middag till oss.. Har dock ide torka så vet inte vad jag ska göra!! Blääää!!

Bjuder på dagens egobild.. Har pappas systemkamera inför födseln så hade lite tråkigt ;)



Xoxo




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar