torsdag 7 oktober 2010

I´m on fire....


Haha jag känner att det är väldigt mycket nallebjörnar med hjärtan å trams på min blogg just nu.. Men ni får vänja er med det :) Är väl kul att jag är glad å positiv för en gångs skull... Moahahahha...

Idag är det torsdag, stora städardagen hos mig.. Men har inte kommit igång än, lite seg idag.. Men fan, har ju hela dagen på mig.. Sen ikväll kommer brorsan å pappa å ska sätta upp lite saker här hos mig.. Så det blir bättre... Barbordet och hyllorna i sovrummet tex... Även lamporna tänkte jag.. Vi får väl se... Jag vill få iordning men det är svårt när man inte kan själv.. Nu är det ju då betongväggar så det är ännu svårare, annars KANSKE jag hade klarat det själv ;) Hehe...

Nä jag är en äkta blondin å tjej jag.. Fattar inget å kan inget.. :P
Idag fick jag lust till att sminka mig å platta håret.. Får såna ryck ibland.. Jag har ju gått osminkad länge nu, orkar inte mer.. Många tror ju att man sminkar sig för andra, jag gör det för mig själv.. Jag ska gå inne å städa å greja idag.. Men ändå gör jag mig iordning.. Men att se sig i spegeln osminkad å inte iordning i håret ger mig panik verkligen... Så längtar väldigt tills på lördag när man ska sminka sig å göra sig iordning inför fest..

Jag ska faktiskt ta det väldigt lugnt är tanken, behöver inte dricka så himla mycket cider känner jag.. Å ska verkligen hålla mig ifrån spriten.. Det är slut på det nu ett tag framåt.. Några cider räcker så man kan få bli lite surrig.. Helvete vad vuxen å tråkig jag känner mig nu måste jag säga ;) Illa... Men vill inte bli som på puben i Högsäter.. Aldrig mer....

Ja igår så var jag på kalas hos Emelie på kvällen, vi åt en jäkligt god kaka hon bakat å sen hade Anette med sig en jättegod tårta.. Den var saftig å god, jag orkade bara en bit.. Sen fick jag hem å städa lite smått för Johan skrev å tänkte komma förbi.. Så haha fick iaf dammsuga upp allt hundhår som blir.. Vi såg på film lite, Emelie å Carro kom in å sa hej.. Emelie hade med sig lite kaka till Johan.. Jag orkade inte mer :)

Förresten, ser ni Idol? Haha dum fråga... Olle är just nu min stora idol.. Hittade hans youtube sida och jisses vad bra han är.. Han kommer gå långt.. Jag är nästan lite kär i honom... ;)

Nu ska jag bli liite seriös här.. Sverigedemokraterna.. Jag röstade absolut inte på dom, tycker inte om det dom står för. Dock tycker jag att det måste hända ngt med vår invandrarpolitik.. För just nu tar vi inte hand om dom, vi tar in dom å sätter dom i en lägenhet i någon förort eller liknande.. Vi måste bli bättre på detta, dom ska få lära sig svenska, göra kanske ett prov för att bli svenska medborgare.. Ut på praktikplatser eller vad som helst.. Dom kommer ju inte in i samhället alls utan blir utanför.. Det är så jävla fel att det inte finns.. Men iaf, när sossarna hade makten så var det inget intresse för SD.. Nu efter 4 år så är dom inne i riksdagen.. Det är svenska folket som har valt in dom, ändå så görs det demostrationer över hela sverige emot dom.. Fattade inte folk att dom skulle bli invalda? Det gjorde iaf jag! Men jag tycker det är så jävla fel att dom "mobbas" i riksdagen.. Nu har vi demokrati.. Då ska det bannemig gälla allt.. Inte bara det som är "bra".. Nej jag blir arg.. Sluta mobba SD när det är svenska folket som valt in dom... Då ska dom ju oxå få göra det dom är valda till..

Jag har inte ställt mig till hur jag tycker om det var fel eller rätt i att dom gick ur kyrkan... Jag tycker kanske att kyrkan inte ska ställa sig på någon sida.. Men rasism är ju inte acceptabelt.. Men nja, jag vet inte... :) Obs, inte rasist bara för jag skriver såhär.. Ngt svenskarna fått för sig... Haha oj nu har jag fått ur mig allt..

Ha en bra helg, och kom ihåg.. Rösta på Olle och Alice i Idol imorn ;)

Xoxo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar